Ο GM Δημήτρης Μαστροβασίλης παρουσιάζει παρτίδες του από το πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Ατομικό Πρωτάθλημα στο Μινσκ της Λευκορωσίας, όπου κατέκτησε την 20η θέση και προκρίθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο! – Ανοιχτά τουρνουά rapid προετοιμασίας στη ΕΣΘ την Πέμπτη 22/6/2017

Ο GM Δημήτρης Μαστροβασίλης, αθλητής της ΕΣΘ και βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος, μετά την πρόσφατη επιτυχία της κατάκτησης της 20ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Ατομικό Πρωτάθλημα που έγινε στο Minsk της Λευκορωσίας και την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ερχόμενου Σεπτέμβρη στην Τιφλίδα της Γεωργίας, κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη! Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να μας παρουσιάσει και να μας αναλύσει επιλεγμένες παρτίδες του από την κορυφαία πανευρωπαϊκή διοργάνωση. Η εκδήλωση παρουσίασης των παρτίδων του Δημήτρη θα πραγματοποιηθεί στην αγωνιστική έδρα της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης (Ζ. Παπαντωνίου 14 & Ευρυπίδου, Κηφισιά – Καλαμαριά) την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 19:30. Για την υποστήριξη της εκδήλωσης θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο χώρος του συλλόγου θα είναι ανοιχτός από τις 16:30 και στις 17:00 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή τουρνουά rapid προετοιμασίας 4 ή 5 γύρων με χρόνο σκέψης 12΄ και 5΄ σε κάθε κίνηση. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν, με βάση το επίπεδο, σε ολιγομελή και ομοιογενή group. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς παράβολο, αξιολόγηση και βραβεύσεις. Για δήλωση συμμετοχής στα τουρνουά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6942680745 και να παραβρεθείτε στο χώρο του συλλόγου την Πέμπτη 22/6 το αργότερο μέχρι τις 16:45.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.